Elektricien

Bij Caelestron Bouw hebben we als bouwbedrijf ook een elektricien in dienst. Als een woning verbouwd wordt, moet er namelijk ook vaak nieuwe bedrading gelegd worden. Dit laat je uiteraard over aan specialist met voldoende ervaring. Onze ervaren elektriciens kunnen een woning volledig voor je bedraden. Dat is wel zo handig, want als wij bijvoorbeeld nieuwe wanden voor je plaatsen, wil je mogelijk ook bedrading door die wand laten lopen. Daarnaast kun je ook een van onze elektriciens inhuren als je de woning verder niet door ons laat verbouwen. Uiteraard zijn er nog veel meer werkzaamheden waarbij je een elektricien kunt inhuren.

Onze elektricien kan de groepenkast voor je vernieuwen

Als je een oudere woning laat renoveren, zal de groepenkast vaak ook vernieuwd moeten worden. Dat is bijvoorbeeld het geval als je meer elektrische apparaten in huis neemt. De kans is dan groot dat je oudere groepenkast niet meer voldoet. De elektricien kan de groepenkast ook voor je keuren. Zo weet je zeker of de groepenkast wel of niet vervangen hoeft te worden. Het is slim om de groepenkast al te laten keuren voordat een grote renovatie van de woning plaatsvindt. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Ook als je de meterkast wilt verplaatsen, zul je een elektricien moeten inhuren. De oude groepenkast moet dan verwijderd worden. Daarnaast moet er een nieuwe groepenkast geplaatst worden en moet er ook nieuwe bedrading worden aangelegd. Hoeveel het kost om de groepenkast te vervangen is grotendeels afhankelijk van hoeveel groepen je in de woning nodig hebt.

Het bedraden van de woning door een elektricien

Onze elektricien kan de woning zowel deels als compleet voor je bedraden. Ook dat is handig als je gaat renoveren en nieuwe apparaten in je woning laat plaatsen. Wil je de keuken bijvoorbeeld gaan uitbreiden, dan is er vaak ook nieuwe bedrading nodig. De elektricien zorgt ervoor dat de bedrading goed is aangesloten. Bovendien controleert de elektricien dan ook of jouw groepenkast voldoende stroom kan leveren.

Een elektricien inhuren bij problemen met de elektra

Heb je problemen met de elektra die al aanwezig is in je woning? Dan is het niet altijd even verstandig om zelf aan de slag te gaan. Het werken met elektra kan namelijk gevaarlijk zijn als je niet over voldoende kennis en ervaring beschikt. Onze elektricien gaat graag voor je na wat de oorzaak van het probleem is en hoe dit opgelost kan worden. Kortsluiting is bijvoorbeeld vaak het gevolg van elektra die verkeerd is geïnstalleerd.

Twee elektriciteitsdraden raken elkaar als er sprake is van kortsluiting. Als de stroom uitvalt bij een kortsluiting is dat een goed teken, want doordat de stoppen eruit springen krijgen de elektriciteitsdraden weer de tijd om af te koelen. Zo loop je geen risico meer op brand. Dat is ook de reden dat een goed werkende groepenkast zo belangrijk is. Wanneer er kortsluiting blijft ontstaan is het echter wel van belang om een elektricien in te schakelen.

Een elektricien nodig? Neem dan contact op!

Heb jij een elektricien nodig, bijvoorbeeld omdat je problemen ervaart met je elektra of omdat je gaat verbouwen? Neem dan contact op met Caelestron Bouw, zodat een van onze elektriciens jou kan helpen.

Gratis offerte aanvragen