Groepenkast vernieuwen

Wil je de groepenkast vernieuwen? Dan is het belangrijk om deze klus over te laten aan een ervaren elektricien. Bij het vernieuwen van de groepenkast komt namelijk veel kijken. De oude groepenkast moet veilig verwijderd worden, om er vervolgens een nieuwe groepenkast te plaatsen. Als je geen ervaring met elektra hebt, is het praktisch onmogelijk om zelf de groepenkast op een veilige manier te vervangen. Als je de groepenkast wilt vernieuwen, sturen wij van Caelestron Bouw graag een ervaren elektricien bij je langs. Zo weet je zeker dat je nieuwe groepenkast veilig wordt aangesloten.

Waarom de groepenkast vernieuwen?

Vaak kiezen mensen ervoor om de groepenkast te vernieuwen als ze de woning gaan renoveren. Als er nieuwe apparaten in de woning geplaatst worden, is een oude groepenkast vaak niet meer toereikend. Een groepenkast moet bovendien ook vernieuwd worden als er sprake is van een onveilige situatie. De stoppen van een groepenkast zullen namelijk omslaan als er sprake is van kortsluiting. Wanneer dit niet zou gebeuren, zou er brand kunnen ontstaan in het geval van een kortsluiting. Het is dus belangrijk dat je een veilige stoppenkast hebt.

Laat de groepenkast door ons keuren als je twijfelt

Twijfel je of jouw oude groepenkast nog goed is? Dan is het belangrijk om de groepenkast te laten keuren. Ook hiervoor kun je een van onze elektriciens inhuren. De elektricien zal de groepenkast dan goed bekijken, maar zal daarnaast ook metingen verrichten. Door middel van verschillende tests controleert de elektricien of de groepenkast veilig is. Het keuren van de groepenkast is soms ook verplicht, bijvoorbeeld als er sprake is geweest van een lekkage in de meterkast. Mocht de elektricien concluderen dat de groepenkast niet veilig is, dan kan hij de groepenkast vernieuwen.

De groepenkast laten vernieuwen door Caelestron Bouw

Voor het vernieuwen of keuren van de groepenkast ben je bij Caelestron Bouw aan het juiste adres. Als bouwbedrijf kun je ons inschakelen voor diverse verbouwingen en hebben wij ook elektriciens in dienst. Bij renovaties moet er namelijk vaak nieuwe bedrading worden aangelegd. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je alleen de diensten van een elektricien nodig heeft. Wij sturen dan graag een van onze specialisten langs.

Naast dat wij de groepenkast voor je kunnen vernieuwen en/of keuren, kunnen wij er ook voor zorgen dat nieuwe elektra veilig wordt aangelegd. Wanneer je bijvoorbeeld de keuken uit gaat breiden en dus nieuwe apparatuur wilt plaatsen, is dat wel zo fijn!

Neem gerust contact met ons op

Wil je de groepenkast vernieuwen? Neem dan contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak voor je in. De elektricien zal zo snel mogelijk langskomen op een datum en tijdstip dat het voor jou goed uitkomt. Laat je de groepenkast vernieuwen door Caelestron Bouw, dan ben je zeker van een veilige installatie. Zo hoef je de groepenkast niet alsnog te laten keuren nadat je deze hebt vervangen. Bovendien weet je zo zeker dat je de gewenste apparaten kunt aansluiten en dus ook direct kunt gebruiken.

Gratis offerte aanvragen