Caelestronbouw

Wanden zetten

Bent u van plan binnenkort nieuwe wanden of plafonds in uw huis of kantoor te plaatsen? Bouwbedrijf caelestron uit Den Haag doet dit efficiënt en vakkundig voor u. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in alle activiteiten. Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee en zorgen voor de juiste oplossing voor elke situatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tussenwanden plaatsen

Wilt u een grotere ruimte verdelen door scheidingswanden te plaatsen, of wilt u de zolderverdieping uitbreiden naar meerdere kamers? Of wilt u een heel pand ombouwen tot meerdere appartementen? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van scheidingswanden.

Plafond plaatsen

Ook voor het plaatsen van plafonds ben je bij cealestron bouw aan het juiste adres. Of je nou een plafond wilt laten inbouwen op je zolderverdieping of de plafonds in uw woning wilt verlagen, het kan allemaal! Over de vele jaren dat wij werkzaam zijn hebben wij veel ervaring opgedaan en zorgen wij voor zowel een efficiënte als vakkundige afwerking. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor het inbouwen van lichtpunten en het aanleggen van leidingen.

Een goede keuze

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer die meerdere diensten en handvatten levert en met beide handen uitvoert, dan is Bouwbedrijf caelestronbouw een voortreffelijke keuze. Ook in Den Haag garanderen we je de beste materialen en dus het beste resultaat.
Ook voor woninguitbreiding, badkamerrenovatie of keukenrenovatie kun je bij ons terecht. Een nauwkeurige montage en een nette uitstraling zijn daarbij zeer essentieel.

Deur en kozijn plaatsen

Wilt u een aparte ruimte afsluiten, dan is een tussenwand met kozijn en deur natuurlijk makkelijk. Als u de houten frameconstructie neerzet, moet u onmiddellijk de deuropening overwegen. Later wordt in deze opening het houten frame geplaatst en wordt de deur gehesen.
De standaard deuropening is 90 cm breed. U kunt kiezen voor sponningdeuren of klapdeuren, maar u kunt ook voor schuifdeuren kiezen. Door het plaatsen van scheidingswanden of keerwanden kan een grote kantoor- of magazijnruimte worden herverdeeld naar meerdere kantoren of magazijnen.

Kosten wanden zetten

Wat is de gemiddelde prijs voor het laten zetten van wanden? De kosten hangen geheel af van de vloer, de wanden waar de tussen muren geplaatst moeten worden en het soort materiaal wat gebruikt wordt.Als u bijvoorbeeld een laminaat vloer heeft, wordt het plaatsten een stuk lastiger. Bij een betonvloer is dit beter te doen. Daarnaast zijn de zijwanden ook bepalend voor de kosten. Als de zijwanden al gemaakt zijn van is het gemakkelijk om een nieuwe tussenwand te koppelen. Als de wanden gemaakt zijn van steen of beton zal dit echter een langere klus zijn. Je moet namelijk wat meer tijd rekenen voor het boren. En hoe meer tijd, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of heb je nog een aantal vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een professioneel team klaar staan die jou graag helpen.

Gratis offerte aanvragen