Vliering bouwen

Heeft u een hoge zolder, zonder dat je er iets mee doet? Dan kan de aanschaf van een vliering misschien interessant zijn. Met een vliering creëert u extra vierkante meters aan functioneel gebruiksoppervlak. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer, of een werkkamer. Naarmate je langer in je huis woont verzamel je veel spullen, een vliering kan ook voor die spullen een praktische opbergruimte aanbieden. Cealestron bouw kan een vliering makkelijk en voor een scherpe prijs realiseren.

Waar moet u rekening mee houden

Een vliering is niet in alle huizen realistisch. U zult eerst een goed onderzoek moeten laten doen in uw woning. In dit onderzoek wordt vastgesteld of een vliering überhaupt mogelijk is. Wat erg belangrijk is, is de stevigheid van de draagconstructie van het dak. Daarnaast moeten de dwarsbalken in uw dak ook van een goede kwaliteit zijn. Deze twee dingen zijn van belang als u een vliering wilt laten plaatsen. Als je huis wat oud is, leidt het meestal aan houtrot of houtwormen. Voor een huis is dit meestal rampzalig, maar als je gewicht aan het huis wilt hangen in de vorm van een vliering, kan dat levensbedreigend zijn.

Wat voor vliering wilt u?

Een vliering heb je in allerlei soorten en maten. Om deze reden moet je vooraf goed bedenken wat u wilt. Of u een slaapkamer wilt, een werkkamer of een praktische opbergruimte. Een belangrijke vraag is, of u er wilt staan. Dit stelt nogal wat eisen aan de constructie. Het materiaal van de vloer moet stevig genoeg zijn om op te kunnen lopen. Daarnaast moet de Nok van u dak hoog genoeg zijn om in de vliering te kunnen staan.

Een belangrijke vraag is ook hoe je de vliering wilt bereiken. Je kan bijvoorbeeld door een luik naar de vliering. Je kan ook kiezen voor een vlizotrap, dit is een uitklapbare trap die ook nog eens ruimte in beslag. Moet je vaak naar zolder en neem je vaak de trap, kies dan voor een vaste trap.

De prijs van een vliering

De prijs van een vliering ligt aan een aantal factoren. Allereerst ligt het aan de grootte van de ruimte, hoe groter de ruimte hoe hoger de prijs. Daarnaast ligt het aan de soort trap en of je in de vliering wilt lopen. Deze factoren spelen allemaal een rol. Cealestron bouw loopt met u door het plan heen en biedt u een scherpe prijs aan.

Een voortreffelijke keuze

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer die meerdere diensten en handvatten levert en met beide handen uitvoert, dan is Bouwbedrijf caelestronbouw een voortreffelijke keuze. Ook in Den Haag garanderen we je de beste materialen en dus het beste resultaat.

Ook voor woninguitbreiding, badkamerrenovatie of keukenrenovatie kun je bij ons terecht. Een nauwkeurige montage en een nette uitstraling zijn daarbij zeer essentieel.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of heb je nog een aantal vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een professioneel team klaar staan die jou graag helpen.

Gratis offerte aanvragen