Woning bedraden

Een woning bedraden kan noodzakelijk zijn als een woning gerenoveerd wordt en er nieuwe apparatuur moet worden geplaatst. Ook naarmate een woning ouder wordt, kan de elektra in de woning echter achteruitgaan. Zodra hier sprake van is, moet de bestaande elektra ook vervangen worden. Bij Caelestron Bouw zijn we in staat om de woning (opnieuw) te bedraden. Onze elektriciens hebben veel ervaring en gaan altijd uiterst zorgvuldig te werk. Zo kun je zeker zijn van een veilige installatie.

De woning bedraden is voor de leek niet eenvoudig

Zelf je woning bedraden raden we bij Caelestron Bouw af. Als je geen ervaring met elektra hebt, kan dit namelijk erg gevaarlijk zijn. Bovendien komt er ook een hoop kijken bij het aanleggen van de elektra in een woning. Een verkeerde installatie kan onder andere tot kortsluiting leiden. Je kunt de woning beter één keer goed laten bedraden door een expert dan dat je achteraf alsnog een elektricien moet inschakelen omdat de elektra niet goed is aangesloten.

Wanneer wij de woning bedraden kunnen we ook de groepenkast keuren

Wil je de woning bedraden omdat je bijvoorbeeld aan het renoveren bent? Dan kan het een goed idee zijn om ook de groepenkast te laten keuren. Sluit je bijvoorbeeld nieuwe apparatuur aan waardoor er meer vermogen nodig is, dan voldoet de oude groepenkast vaak niet meer. Laat je de woning opnieuw bedraden omdat de elektra verouderd is? Dan is de groepenkast mogelijk ook dusdanig verouderd dat deze vervangen moet worden. Ook voor het keuren van de groepenkast kun je bij Caelestron Bouw terecht.

De groepenkast vervangen of extra groepen aanleggen

Als de groepenkast niet meer voldoet, dient deze mogelijk vervangen te worden. Soms is het aanleggen van een of meerdere nieuwe groepen ook voldoende. Vaak is er bij de woning bedraden dus sprake van veel meer dan alleen het aanleggen van nieuwe elektriciteitskabels. Onze ervaren elektriciens zorgen ervoor dat jouw elektra straks helemaal naar behoren werkt. Zo kun je alle apparatuur in je woning zonder problemen gebruiken.

De woning laten bedraden door Caelestron Bouw

Laat je de woning bedraden door Caelestron Bouw, dan kun je dus zeker zijn van een veilige installatie. Daarnaast ben je bij ons ook altijd zeker van een goede service. Wij plannen de afspraak graag zo snel mogelijk op een moment dat het jou goed uitkomt. Bovendien komen wij onze afspraken altijd na. Zo komt onze elektricien netjes op tijd en gaan we altijd zorgvuldig te werk. Naast dat wij je woning kunnen bedraden, kun je ook voor verbouwingen en renovaties bij ons terecht. Zo kunnen wij onder andere een vliering voor je bouwen of een nieuwe keuken voor je plaatsen. Zit je midden in een verbouwing, dan zijn dus ook onze andere diensten mogelijk interessant voor je.

Laat je graag je woning bedraden of heb je interesse in een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op, zodat we een afspraak in kunnen plannen. Onze elektricien komt graag bij je langs om jouw elektra aan te sluiten.

Gratis offerte aanvragen